Ontspanningsweekend

Ontspanningsweekend te Blankenberge 2020

Het is weer zover!  Van 7 tot en met 9 februari 2020 organiseerde Wapper het grote ontspanningsweekend in het Sportcentrum van Sport Vlaanderen, Koning Boudewijnlaan 15 te 8370 Blankenberge. 

 

Dit weekend was wederom een groot succes, zij die afwezig waren hadden ongelijk. We konden pas vanaf 4u in de namiddag terecht in het sportcentrum en hadden nog geen maaltijd ter plaatse.  Voor hen die wilden was er een tafel gereserveerd in restaurant Bel-air op de dijk van Blankenberg, waar ieder naar keuze kon genieten van een heerlijke maaltijd.

 

Op zaterdag werd er met zijn allen genoten van het prachtige zwembadcomplex dat het sportcentrum heeft.  Er werd naar hartenlust geplonsd en gezwommen.  Ook konden we genieten van de sauna’s en Turkse baden die er aanwezig waren.

In de namiddag kon er gesport worden, maar dan wel op recreatieve basis, alles mag en kan maar niets moet.  Zij die niet wensten te sporten zijn de stad Blankenberge ingetrokken of hebben gewoon genoten van een vrije middag waarop alles mogelijk was.

 

Op zondag speelde de storm Ciara ons parten en om die reden zijn we vroeger vertrokken om niet terecht te moeten komen in het oog van deze storm.  Nochtans zijn er toch enkelen die het stormweer getrotseerd hebben en op de dijk zijn gaan wandelen.  Eventjes goed uitwaaien kan al eens plezant zijn.

Het middagmaal werd een uurtje vroeger geserveerd en dan is iedereen vertrokken.

 

We waren dit jaar met een 50-tal deelnemers en hopen dat er volgend jaar nog meer aan dit ontspanningsweekend zullen deelnemen.
Weeral een mooie organisatie van het ontspanningsteam. 
Top!!  Bedankt voor dit mooie weekend.

Ontspanningsweekend te Blankenberge 2018

Van 2 tot en met 4 februari was er het ontspanningsweekend te Blankenberge.  Ook deze keer weer een groot succes.  Met zijn 61 waren we aanwezig en iedereen heeft genoten van dit weekend. 

De eerste dag was er een etentje voorzien in Taverne Bel Air, waarvoor praktisch iedereen had ingeschreven en gelijk hadden ze.  Het eten was zalig, de uitbater van de taverne heeft er voor gezorgd dat iedereen een goed plekje had en dat iedereen op tijd en stond zijn natje en droogje kreeg.  Een succes.

Op de tweede dag waren enkele sportactiviteiten gepland.  In de voormiddag werd er gezwommen en hebben velen genoten van de sauna’s en stoombaden. 

 

In de namiddag werden er verschillende try outs georganiseerd in de sporthal, zodanig dat iedereen wel iets naar zijn zin vond. 

Zij die hier allemaal geen zin in hadden hebben op eigen houtje Blankenberge kunnen verkennen.  Op zondag was er nog een fikse wandeling voorzien en na het middageten kon iedereen met een zeer voldaan gevoel terug huiswaarts keren.  Zij die er niet bij waren hadden ongelijk!!

Proficiat aan de organisators van dit weekend.

 

Klik op deze link om de foto's van het ontspanningsweekend te vinden: 

https://get.google.com/albumarchive/107340246967210198993/album/AF1QipNDFXBf9bzai_163ol0Wycj8TVU1MKO7GNyIn1-