Zoekresultaten

  Geen resultaten gevonden
  Logo Wapper gaat voor G-sport

  50 jaar Wapper

  Wat een feest!!

  Eindelijk was het zover, eindelijk, na 2 jaar uitstel, hebben we 50 jaar Koninklijk Wapper kunnen vieren.

  Zoveel anciens, leden van Wapper die er van in het begin bij waren (lees: 50 jaar dus) waren aanwezig en het blije weerzien was overduidelijk. Ze geraakten niet uitgepraat, genoten van elkaar en dronken er een lekker drankje bij. Het mooie weer die dag gaf ons de kans om ook buiten te genieten en bij te praten.

  De zaal van het Boeckenberg Sport & Businesscenter te Deurne was voor de gelegenheid getooid met een tijdlijn en wat foto’s en krantenknipsels, die de bedrijvigheid van de sporten en organisaties gedurende 50 jaar Wapper illustreerden. Enkele oude bestuursleden, Dirk en Lou, zijn hiervoor in het verleden gedoken.

  Uiteraard moesten de genodigden worden verwelkomd door Stef Dehantschutter, die de Schepen van Sport van Antwerpen, Peter Wouters aan het woord liet. Daarna sprak onze voorzitter, Marc Vergauwen, het publiek toe. Daarna was Jessica De Smet, voorzitter van G-Sport Vlaanderen aan het woord.

  Een aantal verdienstelijke leden werden (figuurlijk) in de bloemetjes gezet en kregen een typisch Antwerps aandenken; een Rose d’Anvers, dat is een porseleinen hand met daarin een rode roos en een diamant.

  Tot slot werd een pastabuffet aangeboden zodat onze gasten niet met een lege maag naar huis moesten.

  Een geslaagd feest waar wij nog met veel plezier op zullen terugkijken.

  Bekijk de foto's van 50 jaar Wapper.

  In het jaar 2020 bestaat Wapper 50 jaar en dat gaan we vieren! Wat in 1970 begon met enkele ex-scoutsleden is uitgegroeid tot een waardige sportvereniging voor mensen met een fysische beperking. "SPORT VOOR GEHANDICAPTEN", zo wordt het nog steeds gegoogeld en daar willen we ruchtbaarheid aan geven. Ter gelegenheid van ons jubileum zullen een aantal activiteiten, zowel sport gerelateerde als andere leuke ontmoetingen plaatsvinden tijdens het sportjaar 2021-2022 of beter gezegd, wanneer de pandemie het toelaat.

  We proberen zoveel mogelijk oud-leden te bereiken om hen uit te nodigen op onze activiteiten. Gelieve uw huidige adresgegevens op te geven via ons e-mailadres 50jaar@wapper.be

  In het jaar 2020 bestaat Wapper 50 jaar en dat wilden we vieren!
  Wat in 1970 begon met enkele ex-scoutsleden is uitgegroeid tot een waardige sportvereniging voor mensen met een fysische beperking. "SPORT VOOR GEHANDICAPTEN", of tegenwoordig "G-SPORTERS, zo wordt het nog steeds gegoogeld en daar willen we ruchtbaarheid aan geven. Ter gelegenheid van ons jubileum zullen een aantal activiteiten, zowel sport gerelateerde als andere leuke ontmoetingen plaatsvinden tijdens het sportjaar 2021-2022 of beter gezegd, wanneer de pandemie het toelaat.

  We proberen zoveel mogelijk oud-leden te bereiken om hen uit te nodigen op onze viering.
  Heb je nog gegevens van oud-leden, bezorg ze ons en we zetten hen mee op de lijst van de genodigden.

  We gaan ons 50 jarig bestaan vieren op 11 juni 2022 te

  Boeckenberg Sport & Businesscenter

  Grensstraat 9
  2100 Deurne

  Adres clublokaal

  Fort-II-straat
  2160 Wommelgem
  Ondernemingsnr. 0407851049

  Website designed & sponsered by