Quiz

  • Jaarlijks organiseert Wapper een quiz om de werking van onze vereniging te ondersteunen. Deze vindt plaats in november. 
    Hieronder vind je aankondiging e/o verslag.

Verslag DIGITALE quiz 2021

Op 27/3/2021 vond onze eerste digitale quiz plaats. Slechts 10 ploegen schreven in voor dit event maar hun prestaties waren zeker de moeite waard en voor mij waren dat de DDD = Dappere Digitale Durvers. Wel 25 personen hebben ingelogd om de quiz mee te volgen en na het woordje van de voorzitter gingen we van start. Er moest wel wat gepuzzeld worden want er waren gewone vragen, droedels, puzzels, vraagstukken en zelfs een rode draad voor jong en oud en er werd geweldig goed gequizd. De mooie PowerPoint presentatie, die opgemaakt is door Dirk Cossaer, loodste ons probleemloos door de vragen en antwoorden. Uiteindelijk werd na 2,5 uur de uitslag bekendgemaakt. Wapper Giants, de ploeg met Peter Genyn en zijn rugby- en atletiekmakkers was de grote winnaar met 71 punten. Zij krijgen een bak bier en gratis deelname aan onze quiz van 27 november 2021. Quizmaster Lou en verbeteraar Eddy kijken tevreden terug op deze unieke en boeiende avond. Op naar de volgende digitale quiz…?

 

Hieronder de einduitslag

RankingNaamPunten
1Wapper Giants71
2Blotenaap68
3De Koetjes65
4De Bellenblazers65
5Wedoechtedawetwiste61
6Kwisflaters56
7Bambi en zijn hertjes48
8Feestneuzen40
9De Prutsers38
10Batman36

Verslag van de quiz 2019
 

Op zaterdag 16/11/2019 hebben 25 ploegen deelgenomen aan onze quiz en streden voor de eer en de eerste plaats. De quiz was dit jaar blijkbaar iets moeilijker maar toch zijn er geweldige resultaten geboekt. Net als vorig jaar was de ploeg van SCHRIJVERS & DENKERS de grote winnaar met 162 punten, proficiat!

Wij danken al onze weetgierige en quizlustige deelnemers voor deze gezellige en geslaagde avond.  Ook danken wij jullie voor het kopen van onze snoepjes, de marsepein, truffels en speculaas om onze clubkas te spijzen.

Wij richten ook een speciaal woordje van dank aan de vrijwilligers; Christophe, Anna, Danielle, Michel, Herman, Eddy, Danny, Bas, Nick, Ben, en Karin die van deze avond een succes maakten. Ook danken wij onze juryleden; Paula, Marc, Eliane, Frederic en Lou en natuurlijk onze presentator Dirk.

Volgend jaar bestaat onze club, Wapper vzw, 50 jaar en dan zouden wij jullie graag opnieuw  willen verwelkomen voor een gezellig avondje quizzen.
De datum is vastgelegd op 28 november 2020, eveneens in de feestzaal van Fort II te Wommelgem. Noteer het alvast in uw agenda! Tot dan!

Verslag van de quiz 2018

Onze quiz was op zaterdag 24/11/2018 weer een toffe avond waar 24 ploegen deelnamen en streden voor de eer en de eerste plaats. Er is geweldig goed gequizd! Op 150 punten lagen de resultaten tussen 128 en 87 punten, geweldig toch. De ploeg van SCHRIJVERS & DENKERS was de grote winnaar, proficiat! Wij danken al onze weetgierige en quizlustige deelnemers voor deze gezellige en geslaagde avond. We zaten wel wat krap in het Seniorenlokaal in Ranst, waar we gelukkig terecht konden omdat onze feestzaal niet beschikbaar was, maar dat heeft de pret niet kunnen derven.
Wij richten ook een speciaal woordje van dank aan de vrijwilligers; Christophe, Danielle, Herman, Eddy, Paula, Danny, Arno, Ben, Jacques, Etienne, Fausta en Wilmer die van deze avond een succes maakten. Ook danken wij onze juryleden; Paula, Marc, Eliane en Lou en presentator; Dirk.