Zoekresultaten

  Geen resultaten gevonden
  Logo Wapper gaat voor G-sport

  Vrijwilligers

  Een vereniging zoals Wapper vzw kan niet zonder vrijwilligers. Sterker nog, de werking van onze club draait al sinds zijn bestaan op vrijwilligers. En omdat zij zo belangrijk zijn binnen onze vereniging, willen wij er voor zorgen dat iedereen zich goed voelt en dat er duidelijke afspraken worden gemaakt. Tevens maakt de nieuwe en verstrengde wetgeving het noodzakelijk om deze afspraken ook op papier te zetten.

  Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor bocciawedstrijden. Volg deze links voor helpers en voor scheidsrechters en maak kennis met een aangename groep sportievelingen.

   

  Hieronder vind je de links naar de verschillende teksten die van toepassing zijn op de vrijwilligers die zich inzetten voor onze vereniging:

  Informatienota

  Gedragscode van de vrijwilliger

   

  Voor alle info, mail gerust naar vrijwilligers@wapper.be

  Verslag van een geslaagde paella-avond ter ere van onze vrijwilligers

   

   

  Vorige zaterdag, op 20/4/2024, verzamelden zich de vrijwilligers van Wapper in ons lokaal voor een speciale paella-avond, georganiseerd om hen te bedanken voor hun toewijding en inzet.

  Het hoogtepunt van de avond was natuurlijk de heerlijke paella die met zorg en liefde was bereid door chef Ome Willem en zijn assistent Stef als sous chef. De geur van de kruidige rijst, verse groenten, sappige zeevruchten en malse kip vulde al snel de lucht, waardoor iedereen enthousiast uitkeek naar het moment van proeven. 

  Terwijl de paella langzaam pruttelde in de grote pannen, genoten de vrijwilligers van elkaars gezelschap, deelden ze verhalen en lachten ze samen. Er hing een sfeer van dankbaarheid en verbondenheid, waarbij de waardering voor elkaars inzet duidelijk voelbaar was. Met een inleidend woordje heeft onze voorzitter dit nogmaals bevestigd.

  Toen het moment eindelijk daar was om van de paella te genieten, schepten de vrijwilligers gulzig op en lieten zich verrassen door de rijke smaken en texturen. Het smakelijke gerecht zorgde voor een waar culinair feest en werd door iedereen met lof ontvangen.

  De paella-avond was niet alleen een culinair succes, maar ook een prachtige gelegenheid om onze vrijwilligers op een speciale manier te bedanken en hen te laten zien hoe waardevol hun inzet is. Het was een avond vol warmte, vriendschap en dankbaarheid die nog lang in ieders geheugen zal blijven hangen.

  Met dank aan alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor Wapper en onze leden!

   

   

   

   

   

  Contactformulier

  *Verplichte velden.

  Adres clublokaal

  Fort-II-straat
  2160 Wommelgem
  Ondernemingsnr. 0407851049

  Website designed & sponsered by