Zoekresultaten

  Geen resultaten gevonden
  Logo Wapper gaat voor G-sport

  OVER WAPPER EN HOE HET ALLEMAAL BEGON

  Wapper vzw is een club die G-sport mogelijk maakt voor personen met een motorische beperking en dit zowel recreatief als competitief.

  Personen met een handicap kunnen bij Wapper verschillende sporten beoefenen zoals: atletiek, boccia, rolstoelbasket, rolstoelrugby, tafeltennis, rolstoeltennis, voetbal en zwemmen. De trainingen en competities worden door erkende trainers en monitors begeleid.

  Wapper is aangesloten bij Parantee/Psylos en het Belgian Paralympic Committee (BPC) en werkt actief samen met andere G-clubs: Forest Wheels, Royal Victory Hockey club en Spinnaker.

  Het clublokaal is gelegen in Fort II te Wommelgem. Hier gaan een aantal trainingen door en ook de extra sportieve clubactiviteiten.

  Clublokaal
  Fort II straat
  2160 Wommelgem
  Tel. 03 321 13 23

  De roots van Wapper liggen bij de scoutsgroep van Edegem, waar personen met een handicap reeds lang bij de sport en het openluchtleven werden betrokken. Wapper werd in 1969, in de schoot van deze scoutsgroep, opgericht, als sportclub voor motorisch gehandicapten.

  Aanvankelijk was Wapper gedomicilieerd in Edegem in de lokalen van het Beschermcomité Gehandicapte jongeren. De vereniging barstte echter snel uit haar voegen en Wapper nam in 1982 haar intrek in haar huidig lokaal in het recreatiedomein Fort II te Wommelgem.

  Adres clublokaal

  Fort-II-straat
  2160 Wommelgem
  Ondernemingsnr. 0407851049

  Website designed & sponsered by