[:swvar:icon:8:]
  • Frame Running

RaceRunning is nu Frame Running

Een Frame Runner is een soort driewiel-loopfiets zonder pedalen en met een borststeun. Kinderen kunnen zich hiermee voortbewegen door te lopen of te rennen.

Wat is Frame Running?

Frame Running is een sport voor personen met een fysieke handicap, waarbij er wordt gelopen met een driewielig sporthulpmiddel op een atletiekpiste en dit voor zowel korte als lange afstanden.
Frame Running is ideaal om je conditie te verbeteren of te onderhouden en om bij een sportactiviteit te participeren. Dit kan van recreatief tot competitie niveau. Het is een vrij nieuwe discipline die zeer snel internationaal aan het groeien is, al kan het vergeleken worden met het vroegere petrafietsen.

Voor wie

De Frame Runner is geschikt voor kinderen en jongeren (of volwassenen) met een lichamelijke beperking (zoals bv. cerebrale parese, spina bifida of andere syndromen) die in het dagelijks leven een rollator of rolstoel gebruiken voor hun mobiliteit. Voor deze groep (ernstig beperkte) kinderen is dit in sommige gevallen één van de weinige mogelijkheden om aan sport te doen. Vaak is hun handfunctie zo ernstig aangedaan dat zij bijvoorbeeld geen rolstoelsporten kunnen beoefenen.

Trainingen

Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur.

Locatie

Louis De Winterstadion, Gemeentepark 17, 2930 Brasschaat - routeplan

Verantwoordelijke en trainer

Stefan Van Camp
Contact: 0498 75 85 56
framerunning@wapper.be

Frame Running in beeld

2020 Wapper jeugdvriendelijke club

2020/12/31
Wapper diende een project in bij Parantee-Psylos en ontving de ‘Award voor jeugdvriendelijke club 2020’. Dit bericht mocht Wapper ontvangen van Parantee-Psyos.

50 jaar Wapper viering

2022/06/13
50 jaar Wapper en dat hebben we gevierd. Wat een feest!! Eindelijk was het zover, eindelijk, na 2 jaar uitstel, hebben we 50 jaar Koninklijk Wapper kunnen vieren.

Tafeltennis clubkampioenschap 2019

2018/06/03
Zondag 3/6/18 vond het BK tafeltennis plaats. We waren reeds vroeg op weg met zijn vieren: Collins, Mark , Patrick en Christophe. Oosterzele is immers niet naast de deur. Alle hoop was gevestigd op onze nieuwkomer Collins, vermits hij hier toch wel de capaciteiten voor heeft.

Frame Runningnieuws

Contacteer ons

*Deze velden moeten zeker ingevuld zijn.

Adres clublokaal

Fort-II-straat
2160 Wommelgem
Ondernemingsnr. 0407851049

Website designed & sponsered by