Zoekresultaten

  Geen resultaten gevonden
  Logo Wapper gaat voor G-sport

  SPAGHETTIAVOND of DE AVOND VAN 150

  Om onze club te steunen, organiseert Wapper jaarlijks een gezellig samenzijn in haar lokaal te Wommelgem in Fort 2. Jong en oud kunnen genieten van een lekkere spaghetti en een leuke babbel met clubgenoten en hun familie en vrienden.

  In een gekke bui, tijdens gesprekken om het aantal deelnemers te verhogen, is deze gelegenheid ook wel "de avond van 150" genoemd. Dus hoe meer eters, hoe meer vreugd! 

  SMAKELIJK!

  13e Spaghettiavond - 16 maart 2024

  We nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze gezellige spaghettiavond op 16 maart 2024 in het prachtige Wapper Lokaal, gelegen in Fort 2 te Wommelgem. Deze avond belooft een heerlijke culinaire ervaring te worden, boordevol smaakvolle spaghetti en gezelligheid!

  Datum en tijd:
  Datum: 16 maart 2024
  Tijd: Van 19:00 uur, keuken sluit om 21:00 uur

  Locatie:
  Het evenement zal plaatsvinden in het sfeervolle Wapper Lokaal, gelegen in Fort 2 te Wommelgem. Dit historisch pand biedt een unieke setting voor een gezellige avond vol heerlijk eten en goed gezelschap.

  Menu:

  • Heerlijke spaghetti met sauzen bolognese of vegetarisch, zoveel je wilt, gevolgd door een heerlijk dessert.
  • Verfrissende drankjes zullen ook beschikbaar zijn.

  Kosten:

  • Volwassenen: €15,- per persoon.
  • Kinderen (onder 12 jaar): €10,- per persoon.

  Aanmelden:
  Om ervoor te zorgen dat we voldoende plaatsen en eten hebben voor iedereen, vragen we je vriendelijk om je aanwezigheid vooraf te bevestigen. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar cafetaria@wapper.be of te bellen naar 0498/65.35.06.

  Of scan de QR code hiernaast (of hierboven) en vul het formulier in, zo ben je eveneens ingeschreven.

   

   

   

      

   

  Verslag 12e spaghettiavond

   

  “Superlekkere spaghetti”… “Een geoliede machine”… Dat waren slechts enkele van de opmerkingen die we kregen van de bezoekers. Inderdaad, we hebben het hier over een geweldig geslaagde spaghettiavond. Na 4 jaar konden we eindelijk nog eens heerlijk tafelen in ons Wapperlokaal in het fort, ten voordele van onze club. De mensen van Five Elements,  een bevriende vereniging waar jong en oud een speciale kung-fu vechtsport beoefenen, hadden de catering volledig in handen genomen en zorgden voor een onvergetelijke avond. Meer dan 180 eters smulden van hun spaghetti, letterlijk en figuurlijk. Natuurlijk hebben we deze avond vooral te danken aan Christophe die dit event geweldig professioneel organiseerde. Met de hulp van onze voetballers, die toevallig die dag moesten spelen, kon de zaal vlotjes worden klaargezet en de tafels gedekt. Ook danken wij onze vrijwilligers achter de toog en de vrienden van de Harmonie KHDE, onze buren in het fort, die voor de bediening zorgden. Dank zij hen is alles vlekkeloos verlopen. Als extra beleving had Marc De Laet nog een spelletje geregeld waarbij de deelnemers het aantal knikkers in een fles moesten raden. Ook dat had veel succes. We kijken al uit naar volgend jaar want dit willen we opnieuw beleven.

  Adres clublokaal

  Fort-II-straat
  2160 Wommelgem
  Ondernemingsnr. 0407851049

  Website designed & sponsered by