Zoekresultaten

  Geen resultaten gevonden
  Logo Wapper gaat voor G-sport

  SPAGHETTIAVOND of DE AVOND VAN 150

  Om onze club te steunen, organiseert Wapper jaarlijks een gezellig samenzijn in haar lokaal te Wommelgem in Fort 2. Jong en oud kunnen genieten van een lekkere spaghetti en een leuke babbel met clubgenoten en hun familie en vrienden.

  In een gekke bui, tijdens gesprekken om het aantal deelnemers te verhogen, is deze gelegenheid ook wel "de avond van 150" genoemd. Dus hoe meer eters, hoe meer vreugd! 

  SMAKELIJK!

  13e Spaghettiavond - 16 maart 2024 - VERSLAG

  Op 16 maart organiseerden we een gezellige spaghettiavond in het lokaal van Wapper. Het evenement was gepland om 19.00 uur maar wat vroeger kwamen al sommige leden toe om te genieten van een aperitiefje.

  De leden van Five Elements, een bevriende club waren al bezig met de voorbereidingen en de tafels werden feestelijk gedekt met door onze voetballers. De geur van de heerlijke saus vulde langzaam het lokaal en maakte iedereen al enthousiast voor het diner. Zodra de tafels bezet waren, was er geen houden aan en werd er gesmuld à volonté. De sfeer was ontspannen en iedereen genoot van de spaghetti en kon het feest nog eens afsluiten met een heerlijke chocomousse.

  En om er nog wat sfeer in te brengen, organiseerde Marc DL een wedstrijd waarbij men het gewicht van een vat knikkers mocht raden.

  Kortom, de spaghettiavond was een geslaagd evenement waarbij iedereen samenkwam voor lekker eten, gezelligheid en plezier. Het was een avond om nog lang met een glimlach aan terug te denken.

  Zonder onze medewerkers, de leden van Five Elements die deze lekkere spaghetti klaarmaakten, de mensen van de harmonie die probleemloos iedereen bedienden, de mensen van de voetbal die de tafels klaarzetten, de mensen achter de toog die voor ons drinken zorgden en natuurlijk Christophe en Danielle voor de hele organisatie, zouden we deze heerlijke avond niet beleefd hebben. Dank aan iedereen!

  Verslag 12e spaghettiavond

   

  “Superlekkere spaghetti”… “Een geoliede machine”… Dat waren slechts enkele van de opmerkingen die we kregen van de bezoekers. Inderdaad, we hebben het hier over een geweldig geslaagde spaghettiavond. Na 4 jaar konden we eindelijk nog eens heerlijk tafelen in ons Wapperlokaal in het fort, ten voordele van onze club. De mensen van Five Elements,  een bevriende vereniging waar jong en oud een speciale kung-fu vechtsport beoefenen, hadden de catering volledig in handen genomen en zorgden voor een onvergetelijke avond. Meer dan 180 eters smulden van hun spaghetti, letterlijk en figuurlijk. Natuurlijk hebben we deze avond vooral te danken aan Christophe die dit event geweldig professioneel organiseerde. Met de hulp van onze voetballers, die toevallig die dag moesten spelen, kon de zaal vlotjes worden klaargezet en de tafels gedekt. Ook danken wij onze vrijwilligers achter de toog en de vrienden van de Harmonie KHDE, onze buren in het fort, die voor de bediening zorgden. Dank zij hen is alles vlekkeloos verlopen. Als extra beleving had Marc De Laet nog een spelletje geregeld waarbij de deelnemers het aantal knikkers in een fles moesten raden. Ook dat had veel succes. We kijken al uit naar volgend jaar want dit willen we opnieuw beleven.

  Adres clublokaal

  Fort-II-straat
  2160 Wommelgem
  Ondernemingsnr. 0407851049

  Website designed & sponsered by