Marsepeinverkoop

  • Jaarlijks verkopen we marsepein en chocolade om onze clubkas te
    spijzen.

Marsepein- en chocoladeverkoop 2021

Onze marsepeinverkoop is vlot verlopen. Ondanks de beperkingen door corona zijn we er toch in geslaagd een redelijk budget te vergaren dank zij de creativiteit van onze leden om via social media en andere kanalen onze zoetwaren aan de man (familie/vrienden/kennissen) te brengen.
Ook hebben we, zoals een paar jaar geleden, een trommeltocht door Wommelgem gedaan. Geluk met het weer en een goede respons van de bewoners, lagen aan de basis van een eveneens leuke als lucratieve namiddag, met dank aan de Harmonie van Wommelgem, die ons begeleidde met hun trommels, altijd leuk en aangenaam.

Dank aan iedereen die Wapper gesteund heeft!!

 

 

Zaterdag 19/10/2019 was het jaarmarkt in Schelle, een ideale gelegenheid om onze snoepjes te verkopen. Dat was toch het idee van Paula, onze secretaris, die daar samen met haar echtgenoot, Danny, een standje hadden opgezet. Na hevige regenval in de ochtend, klaarde het weer volledig op en werd het over de koppen lopen op de jaarmarkt. Gelukkig maar, want Paula en Danny deden hun uiterste best om de marsepein, speculaas, truffels en wenskaartjes aan de man te brengen en dat heeft toch weer wat geld voor onze club opgebracht.

Bedankt Paula en Danny!

 

 

 

26/10/2019 hebben we onder een stralende zon onze marsepeinverkooptocht door Wommelgem gehouden met de Harmonie voorop. 

We kunnen dit gerust als een succes bestempelen met een verkoop van 595€.

De enthousiaste trommelaars wandelden door de straten en lokten de bewoners naar buiten. De Wapperaars sloegen gretig toe om hun koopwaar aan de man te brengen, met succes. De kopers luisterden zeer geïnteresseerd naar ons verhaal en kochten graag wat snoepgoed. Natuurlijk speelde het weer in ons voordeel. Laten we hopen dat we volgend jaar eveneens onder deze omstandigheden de tocht kunnen doen.

Wij danken natuurlijk de fantastische trommelaars en de enthousiaste Wapperaars; Eddy trok de kar 😊, Herman trommelde mee, Frank, Frederic, Joyce, Luce, Lou, Floor, Elias en Ronny verkochten de snoepjes en dan mogen we natuurlijk organisator Christophe en zijn lieftallig vrouwtje Danielle, die per fiets was om de voorraad aan te vullen, niet vergeten.