Marsepeinverkoop

  • Jaarlijks verkopen we marsepein en chocolade om onze clubkas te
    spijzen.

Marsepein verkoop

Helaas zal wegens corona onze marsepeinverkoop dit jaar niet doorgaan. Zoals jullie weten gaat de opbrengst ervan regelrecht naar de werking van onze vereniging. Deze inkomsten zullen we dan dit jaar niet mogen ontvangen.
Mochten we toch een regeling vinden, zullen wij niet nalaten jullie onmiddellijk te informeren.

 

 

Zaterdag 19/10/2019 was het jaarmarkt in Schelle, een ideale gelegenheid om onze snoepjes te verkopen. Dat was toch het idee van Paula, onze secretaris, die daar samen met haar echtgenoot, Danny, een standje hadden opgezet. Na hevige regenval in de ochtend, klaarde het weer volledig op en werd het over de koppen lopen op de jaarmarkt. Gelukkig maar, want Paula en Danny deden hun uiterste best om de marsepein, speculaas, truffels en wenskaartjes aan de man te brengen en dat heeft toch weer wat geld voor onze club opgebracht.

Bedankt Paula en Danny!

 

 

 

26/10/2019 hebben we onder een stralende zon onze marsepeinverkooptocht door Wommelgem gehouden met de Harmonie voorop. 

We kunnen dit gerust als een succes bestempelen met een verkoop van 595€.

De enthousiaste trommelaars wandelden door de straten en lokten de bewoners naar buiten. De Wapperaars sloegen gretig toe om hun koopwaar aan de man te brengen, met succes. De kopers luisterden zeer geïnteresseerd naar ons verhaal en kochten graag wat snoepgoed. Natuurlijk speelde het weer in ons voordeel. Laten we hopen dat we volgend jaar eveneens onder deze omstandigheden de tocht kunnen doen.

Wij danken natuurlijk de fantastische trommelaars en de enthousiaste Wapperaars; Eddy trok de kar 😊, Herman trommelde mee, Frank, Frederic, Joyce, Luce, Lou, Floor, Elias en Ronny verkochten de snoepjes en dan mogen we natuurlijk organisator Christophe en zijn lieftallig vrouwtje Danielle, die per fiets was om de voorraad aan te vullen, niet vergeten.