Zoekresultaten

    Geen resultaten gevonden
    Logo Wapper gaat voor G-sport

    QUIZ 2018

    Onze quiz was op zaterdag 24/11/2018 weer een toffe avond waaraan 24 ploegen deelnamen en streden voor de eer en de eerste plaats. Er is geweldig goed gequizd! Op 150 punten lagen de resultaten tussen 128 en 87 punten, geweldig toch. De ploeg van SCHRIJVERS & DENKERS was de grote winnaar, proficiat! Wij danken al onze weetgierige en quizlustige deelnemers voor deze gezellige en geslaagde avond. We zaten wel wat krap in het Seniorenlokaal in Ranst, waar we gelukkig terecht konden omdat onze feestzaal niet beschikbaar was, maar dat heeft de pret niet kunnen derven.
    Wij richten ook een speciaal woordje van dank aan de vrijwilligers; Christophe, Danielle, Herman, Eddy, Danny, Arno, Ben, Jacques, Etienne, Fausta en Wilmer, die van deze avond een succes maakten. Ook danken wij onze juryleden; Paula, Marc, Eliane en Lou en presentator; Dirk.

     

    Volgend jaar zouden we graag onze quiz terug willen laten doorgaan in de feestzaal van Fort II te Wommelgem en dat op zaterdag 16/11/2018, maar dat zal nog bevestigd worden. Wij houden jullie op de hoogte.

     

    Adres clublokaal

    Fort-II-straat
    2160 Wommelgem
    Ondernemingsnr. 0407851049

    Website designed & sponsered by