Zoekresultaten

  Geen resultaten gevonden
  Logo Wapper gaat voor G-sport

  2019 International Racerunning Cup Denemarken

  Dit is sporten in de puurste vorm van het sporten. Atleten uit 17 landen wereldwijd.... zoveel toppers samen... racerunnen, een fantastische sport voor CP patiëntjes. Veel van deze sporters zijn (elektrische) rolstoelers, maar vanaf het moment dat ze in hun racerunner plaatsnemen (of geholpen worden) krijgen ze stuk voor stuk die verbeten blik in de ogen en gaan ze voor de overwinning. Sommigen doen 22 seconden over de 100 meter, sommigen 4 minuten over diezelfde 100 meter... maar altijd met een grote gelukzalige glimlach op het gezicht wanneer ze over de finish lopen. Pure warmte om alle nationaliteiten uit volle borst mekaar te horen aanmoedigen. Ze schreeuwen mekaar in alle talen tegelijkertijd over de eindstreep. Ook België, vertegenwoordigd via Wapper - Parantee, met Yarno en Daan en Rune (ook een beetje erbij in mini-Europa). "Samen zijn we sterker dan alleen... we onderscheiden ons door 1 grote kracht te willen vormen. We willen helpen de wereld op een positieve manier te inspireren." Mr Mansoor, oprichter van het racerunnen.

  Zo dankbaar dat we hier dankzij Daan, Yarno en Rune, de Belgische pioniers van het racerunnen mogen meemaken. Veel respect voor teamcoach Stefan Van Camp en voorzitter Marc Vergauwen om deze discipline in ons land op te starten.

  Teamcoach Stefan, personal assistent Peter en stafmember Paul Joris, jullie hebben onze jongens naar dit podium begeleid. Een prachtige ervaring. Oprechte "tak" voor dit Deense gloriemoment!

  Voorlopige tussenstand: 4 zilveren medailles voor de 2 Belgische boys Yarno Van Camp en Daan Vervoort.... en nog 1 wedstrijddag te gaan.... (Bron: Hilde Guedens 13/7/2019)

  Wat een prachtige dag en wat een spannende race Yarno heeft vandaag uit de 17 landen 2 keer goud gewonnen op de internationale racerunning cup 2019 hij gaat dus naar huis met zilver en goud wat een prestaties wat een team want zijn teamgenoot Daan heeft ook 3 keer zilver gewonnen echt prachtig gedaan jongens. (Bron: Tamara van Camp 14/7/2019)

   

  Adres clublokaal

  Fort-II-straat
  2160 Wommelgem
  Ondernemingsnr. 0407851049

  Website designed & sponsered by