50 jaar Wapper viering

 

 

50 jaar Wapper en dat hebben we gevierd.

 

Wat een feest!!

Eindelijk was het zover, eindelijk, na 2 jaar uitstel, hebben we 50 jaar Koninklijk Wapper kunnen vieren.

Zoveel anciens, leden van Wapper die er van in het begin bij waren (lees: 50 jaar dus) waren aanwezig en het blije weerzien was overduidelijk. Ze geraakten niet uitgepraat, genoten van elkaar en dronken er een lekker drankje bij. Het mooie weer die dag gaf ons de kans om ook buiten te genieten en bij te praten.

De zaal van het Boeckenberg Sport & Businesscenter te Deurne was voor de gelegenheid getooid met een tijdlijn en wat foto’s en krantenknipsels, die de bedrijvigheid van de sporten en organisaties gedurende 50 jaar Wapper illustreerden. Enkele oude bestuursleden, Dirk en Lou, zijn hiervoor in het verleden gedoken.

Uiteraard moesten de genodigden worden verwelkomd door Stef Dehantschutter, die de Schepen van Sport van Antwerpen, Peter Wouters aan het woord liet. Daarna sprak onze voorzitter, Marc Vergauwen, het publiek toe. Daarna was Jessica De Smet, voorzitter van G-Sport Vlaanderen aan het woord.

Een aantal verdienstelijke leden werden (figuurlijk) in de bloemetjes gezet en kregen een typisch Antwerps aandenken; een Rose d’Anvers, dat is een porseleinen hand met daarin een rode roos en een diamant.

Tot slot werd een pastabuffet aangeboden zodat onze gasten niet met een lege maag naar huis moesten.

Een geslaagd feest waar wij nog met veel plezier op zullen terugkijken.

 

PS: foto’s volgen nog.