Zoekresultaten

  Geen resultaten gevonden
  Logo Wapper gaat voor G-sport

  Team Yani wint Feeth and Wheels 2022

  2022/11/21

  Team Yani wint Feeth and Wheels 19-11-2022

  De feeth and wheels blijft een hoogdag in boccia Wapper! Het is pret verzekerd en er wordt met plezier aan deelgenomen.  De meesten hadden al ruim vooraf een team samen gesteld. Er waren 8 teams. Er werd gespeeld in 2 poules van 4. Nadien werd er nog voor elke plaats gestreden. Iedereen speelde daarmee minstens 4 wedstrijden. Hieronder vindt je de teams opgesomd volgens de plaats dat ze eindigden :

  1. team Yani, Rudi, Timothy.  Karin depanneerde dit team omdat Rudi pas later kon komen.
  2. team Walther, Nicole en Pauline 
  3. team Bert, Jan en Jeanne
  4. team Marina, Anneke en Patrick
  5. team Werner, Jan, Sanne en Marleen.  Greetje veranderde in de namiddag van team Wioletta naar dit team omdat Jan naar huis moest.
  6. team Junior, Jessica en Natalie
  7. Team Kevin, Julie, Jordy en Kevin de Groot
  8. Team Wioletta, Anneke, en Dirk.  Greetje speelde s' morgens i.p.v. Anna omdat die 's morgens niet kon komen.

  In de halve finale speelde team Marina tegen team Yani en team Bert tegen team Walther.  Team Marina speelde niet zo goed en werd eruit gespeeld!  Team Bert delfde verrassend in een tiebreak het onderspit tegen team Walther.  Team Yani en team Walther speelden dan de finale.  Team Walther kon niet op tegen team Yani en behaalde hiermee zilver.  Team Bert won dan van team Marina in een zeer spannende wedstrijd, die pas met de laatste bal werd beslist.  Pa van Dyck wierp die laatste bal en dit werd ook de winnaar bepalende bal!

  Adres clublokaal

  Fort-II-straat
  2160 Wommelgem
  Ondernemingsnr. 0407851049

  Website designed & sponsered by