Zoekresultaten

    Geen resultaten gevonden
    Logo Wapper gaat voor G-sport

    Ontspanningsweekend te Blankenberge 2018

    2018/02/04

    Van 2 tot en met 4 februari was er het ontspanningsweekend te Blankenberge.  Ook deze keer weer een groot succes.  Met zijn 61 waren we aanwezig en iedereen heeft genoten van dit weekend. 

    De eerste dag was er een etentje voorzien in Taverne Bel Air, waarvoor praktisch iedereen had ingeschreven en gelijk hadden ze.  Het eten was zalig, de uitbater van de taverne heeft er voor gezorgd dat iedereen een goed plekje had en dat iedereen op tijd en stond zijn natje en droogje kreeg.  Een succes.

    Op de tweede dag waren enkele sportactiviteiten gepland.  In de voormiddag werd er gezwommen en hebben velen genoten van de sauna’s en stoombaden. 

     

    In de namiddag werden er verschillende try outs georganiseerd in de sporthal, zodanig dat iedereen wel iets naar zijn zin vond. 

    Zij die hier allemaal geen zin in hadden hebben op eigen houtje Blankenberge kunnen verkennen.  Op zondag was er nog een fikse wandeling voorzien en na het middageten kon iedereen met een zeer voldaan gevoel terug huiswaarts keren.  Zij die er niet bij waren hadden ongelijk!!

    Proficiat aan de organisators van dit weekend.

    Klik hier om de foto's van het ontspanningsweekend te vinden

     

    Adres clublokaal

    Fort-II-straat
    2160 Wommelgem
    Ondernemingsnr. 0407851049

    Website designed & sponsered by