Zoekresultaten

  Geen resultaten gevonden
  Logo Wapper gaat voor G-sport

  Ontspanningsweekend te Blankenberge 2020

  2020/02/09

  Van 7 tot en met 9 februari 2020 organiseerde Wapper het grote ontspanningsweekend in het Sportcentrum van Sport Vlaanderen, Koning Boudewijnlaan 15 te 8370 Blankenberge. 

  Dit weekend was wederom een groot succes, zij die afwezig waren hadden ongelijk. We konden pas vanaf 4u in de namiddag terecht in het sportcentrum en hadden nog geen maaltijd ter plaatse.  Voor hen die wilden was er een tafel gereserveerd in restaurant Bel-air op de dijk van Blankenberg, waar ieder naar keuze kon genieten van een heerlijke maaltijd.

  Op zaterdag werd er met zijn allen genoten van het prachtige zwembadcomplex dat het sportcentrum heeft.  Er werd naar hartenlust geplonsd en gezwommen.  Ook konden we genieten van de sauna’s en Turkse baden die er aanwezig waren.

  In de namiddag kon er gesport worden, maar dan wel op recreatieve basis, alles mag en kan maar niets moet.  Zij die niet wensten te sporten zijn de stad Blankenberge ingetrokken of hebben gewoon genoten van een vrije middag waarop alles mogelijk was.

  Op zondag speelde de storm Ciara ons parten en om die reden zijn we vroeger vertrokken om niet terecht te moeten komen in het oog van deze storm.  Nochtans zijn er toch enkelen die het stormweer getrotseerd hebben en op de dijk zijn gaan wandelen.  Eventjes goed uitwaaien kan al eens plezant zijn.

  Het middagmaal werd een uurtje vroeger geserveerd en dan is iedereen vertrokken.

  We waren dit jaar met een 50-tal deelnemers en hopen dat er volgend jaar nog meer aan dit ontspanningsweekend zullen deelnemen.
  Weeral een mooie organisatie van het ontspanningsteam. 
  Top!!  Bedankt voor dit mooie weekend.

  Adres clublokaal

  Fort-II-straat
  2160 Wommelgem
  Ondernemingsnr. 0407851049

  Website designed & sponsered by