Zoekresultaten

  Geen resultaten gevonden
  Logo Wapper gaat voor G-sport

  Paella-avond voor de vrijwilligers

  2024/04/22

  Vorige zaterdag, 20/4/2024, verzamelden zich de vrijwilligers van Wapper in ons lokaal voor een speciale paella-avond, georganiseerd om hen te bedanken voor hun toewijding en inzet.

  Het hoogtepunt van de avond was natuurlijk de heerlijke paella die met zorg en liefde was bereid door chef Ome Willem en zijn sous chef Stef. De geur van de kruidige rijst, verse groenten, sappige zeevruchten en malse kip vulde al snel de lucht, waardoor iedereen enthousiast uitkeek naar het moment van proeven.

  Terwijl de paella langzaam pruttelde in de grote pannen, genoten de vrijwilligers van elkaars gezelschap, deelden ze verhalen en lachten ze samen. Er hing een sfeer van dankbaarheid en verbondenheid, waarbij de waardering voor elkaars inzet duidelijk voelbaar was. Met een inleidend woordje heeft onze voorzitter dit nogmaals bevestigd.

  Toen het moment eindelijk daar was om van de paella te genieten, schepten de vrijwilligers gulzig op en lieten zich verrassen door de rijke smaken en texturen. Het smakelijke gerecht zorgde voor een waar culinair feest en werd door iedereen met lof ontvangen.

  De paella-avond was niet alleen een culinair succes, maar ook een prachtige gelegenheid om onze vrijwilligers op een speciale manier te bedanken en hen te laten zien hoe waardevol hun inzet is. Het was een avond vol warmte, vriendschap en dankbaarheid die nog lang in ieders geheugen zal blijven hangen.

  Met dank aan alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor Wapper en onze leden!

  Ga naar https://wapper.be/vrijwilligers/ en bekijk de foto’s van die gezellige avond.

   

  Adres clublokaal

  Fort-II-straat
  2160 Wommelgem
  Ondernemingsnr. 0407851049

  Website designed & sponsered by