Zoekresultaten

    Geen resultaten gevonden
    Logo Wapper gaat voor G-sport

    Team Voetbal op Sint-Jansfeesten te Wommelgem 2023

    2023/06/26

    Proficiat voetballers, prachtige organisatie. Onze Wapper voetballers hebben op de Sint-Jansfeesten te Wommelgem een standje gezet waar zij croque-monsieurs en pannenkoeken verkochten. Ook verkochten zijn spellen zoals pijltjes schieten, VR-bril spellen, ringen werpen, enz. Voor de kleinsten was er een authentieke antieke draaimolen, heel leuk.

    Lou is er langs geweest en heeft gesmuld van een heerlijke croque die met liefde was bereid door Steven en een zalige pannenkoek, als een professional kok gebakken door Stevens papa. Verder waren een tiental andere voetballers in de weer met alle andere bezigheden. Een activiteit als dit is altijd heel positief voor het groepsgevoel in de ploeg en dat zag je, iedereen had er zin in.

    Het was die dag heel warm maar gelukkig stonden zij met hun tent onder de bomen en was het heel aangenaam. Een prachtig initiatief van Frank, de sporttakverantwoordelijke van de voetbal, die alles mooi heeft geregeld en op die manier voor opbrengst voor de club heeft gezorgd. Voor herhaling vatbaar.

    Foto's van team-voetbal-sint-jansfeesten-2023

     

    Adres clublokaal

    Fort-II-straat
    2160 Wommelgem
    Ondernemingsnr. 0407851049

    Website designed & sponsered by