Zoekresultaten

  Geen resultaten gevonden
  Logo Wapper gaat voor G-sport

  Verslag 13e spaghettiavond 2024

  2024/03/18

  Op 16 maart organiseerden we een gezellige spaghettiavond in het lokaal van Wapper. Het evenement was gepland om 19.00 uur maar wat vroeger kwamen al sommige leden toe om te genieten van een aperitiefje.

  De leden van Five Elements, een bevriende club waren al bezig met de voorbereidingen en de tafels werden feestelijk gedekt met door onze voetballers. De geur van de heerlijke saus vulde langzaam het lokaal en maakte iedereen al enthousiast voor het diner. Zodra de tafels bezet waren, was er geen houden aan en werd er gesmuld à volonté. De sfeer was ontspannen en iedereen genoot van de spaghetti en kon het feest nog eens afsluiten met een heerlijke chocomousse.

  En om er nog wat sfeer in te brengen, organiseerde Marc DL een wedstrijd waarbij men het gewicht van een vat knikkers mocht raden.

  Kortom, de spaghettiavond was een geslaagd evenement waarbij iedereen samenkwam voor lekker eten, gezelligheid en plezier. Het was een avond om nog lang met een glimlach aan terug te denken.

  Zonder onze medewerkers, de leden van Five Elements die deze lekkere spaghetti klaarmaakten, de mensen van de harmonie die probleemloos iedereen bedienden, de mensen van de voetbal die de tafels klaarzetten, de mensen achter de toog die voor ons drinken zorgden en natuurlijk Christophe en Danielle voor de hele organisatie, zouden we deze heerlijke avond niet beleefd hebben. Dank aan iedereen en lees verder op onze spaghettiavondpagina!

  Adres clublokaal

  Fort-II-straat
  2160 Wommelgem
  Ondernemingsnr. 0407851049

  Website designed & sponsered by