Zoekresultaten

  Geen resultaten gevonden
  Logo Wapper gaat voor G-sport

  Verslag BBQ einde seizoen op 28-06-2024

  2024/07/01

  Verslag van de geslaagde BBQ voor Wapperleden en sympathisanten

  Op een zonnige vrijdag, 28/06/2024 verzamelden de Wapperleden en sympathisanten zich in ons lokaal voor een onvergetelijke BBQ ter gelegenheid van het einde van het sportseizoen. Het evenement was tot in de puntjes georganiseerd door Christophe en beloofde een heerlijke culinaire ervaring te worden, verzorgd door niemand minder dan Cheff's BBQ uit Ranst.

  Bij aankomst werden de gasten verwelkomd met een warme glimlach en de verleidelijke geur van gegrild vlees die door de lucht zweefde. Het enthousiasme was voelbaar en al snel vulde het lokaal zich met gelach en gezelligheid.

  Cheff's BBQ wist de aanwezigen te verrassen en verwennen met een uitgebreid assortiment van heerlijke gerechten. Van sappige steaks tot smaakvolle vegetarische en halal opties, er was voor ieder wat wils. De kwaliteit van het eten was ongeëvenaard en liet de gasten watertanden.

  Wat deze BBQ extra bijzonder maakte, was de overweldigende opkomst van leden en sympathisanten die allemaal samenkwamen om te genieten van goed gezelschap en nog beter eten. De feestelijke sfeer zorgde voor een gevoel van samenhorigheid en verbondenheid.

  Gedurende de avond werd er gelachen, gegeten en genoten van de hartverwarmende ambiance die ontstond tussen de gasten. De geslaagde BBQ zal nog lang in het geheugen gegrift staan als een moment van samenzijn en genot. Laten we deze mooie herinnering koesteren en uitkijken naar eerst een vooral een heerlijke en verdiende vakantie en vanaf september het nieuwe sportseizoen, waarvoor we volop bezig zijn met de voorbereidingen te treffen.

  Adres clublokaal

  Fort-II-straat
  2160 Wommelgem
  Ondernemingsnr. 0407851049

  Website designed & sponsered by