Zoekresultaten

  Geen resultaten gevonden
  Logo Wapper gaat voor G-sport

  Verslag van de eerste Wapperfuif georganiseerd door de Wapper voetballers en basketters op 11 mei 2024

  2024/06/02

  Op 11 mei vond een bruisende fuif plaats, georganiseerd door de voetbal- en basketbalteams. De locatie was in de ban van opwinding en verwachting terwijl de gasten binnenkwamen, gekleed in hun beste outfits en klaar voor een avond vol plezier.

  De organisatie van het evenement was tot in de puntjes verzorgd. Daarvoor zorgden vooral Katleen, Frank VG en Frank VA. De zalen waren prachtig versierd met kleurrijke lichten en sprankelende decoraties, wat zorgde voor een feestelijke sfeer. De samenwerking tussen de voetballers en de basketters was duidelijk voelbaar en droeg bij aan de dynamiek van de avond.

  De DJ draaide de ene na de andere hit, waardoor de gasten niet van de dansvloer af te slaan waren. De muziek zorgde voor een uitbundige sfeer en bracht iedereen in beweging. De energie was voelbaar en droeg bij aan de feestvreugde.

  Een lekkere hamburger, vakkundig bereid door de voetballers, mocht ook vooral niet ontbreken en smaakte heerlijk.

  Ondanks de geweldige organisatie, de goede muziek en de vrolijke sfeer, was er helaas een minpuntje: er was te weinig volk aanwezig. De lege plekken op de dansvloer en de rustigere momenten tussendoor deden afbreuk aan de potentie van het evenement. Het was jammer dat niet meer mensen de kans hadden aangegrepen om te genieten van deze geweldige fuif.

  Desondanks wisten de aanwezigen er het beste van te maken en genoten ze van elkaars gezelschap, de muziek en de goede vibes die in de lucht hingen. Het was een avond om niet snel te vergeten, ondanks de tegenvallende opkomst.

  Met dank aan de voetballers en basketters voor hun inzet en samenwerking bij het organiseren van deze fuif. Laten we hopen op een volgende editie met nog meer feestvierders!

   

  Adres clublokaal

  Fort-II-straat
  2160 Wommelgem
  Ondernemingsnr. 0407851049

  Website designed & sponsered by