Zoekresultaten

    Geen resultaten gevonden
    Logo Wapper gaat voor G-sport

    Warmste week editie 2019

    2019/11/24

    Sounds Of Soul - Winterconcert met o.a. Jean Bosco Safari

    ‘Sounds Of Soul’ staat voor 4 gospelstemmen ondersteund door 4 muzikanten, gebracht op een net iets andere manier dan traditionele gospel! De stemmen van Jean Bosco Safari, Nina Babet, Dunja Mees en Ibernice Macbean blenden op een magische manier en laten je genieten van een wervelend concert met zowel een aantal gekende songs als verrassende hedendaagse nummer gedipt in een heerlijk gospelsausje. Denk aan ‘Oh Happy Day’ en ‘Amazing Grace’, maar evengoed ‘Respect’ (Aretha Franklin) en ‘As’ (Stevie Wonder). Jean & co garanderen een sfeervolle feelgood-avond die je uitnodigt tot spontaan meezingen!
    Met z’n 18 waren we van Wapper aanwezig om dit schouwspel mee te maken en het was geweldig; prachtige stemmen, swingende setlist en de ambiance was er.

    Dank u aan alle aanwezigen die ons steunden en dank u aan Lions Club Steen, dit evenement organiseerden ten voordele van Wapper vzw.

    Hier ziet u de lopende en volgende acties voor Wapper vzw, volg ze op de website van de warmste week

    VIGOR FITNESS

    Zondag 24 november tot dinsdag 24 december 2019
    Fitnessen bij VIGOR FITNESS, Verschansingstraat 40, 2000 Antwerpen

    DE WARMSTE RADIO

    De leerlingen van het zesde leerjaar organiseren tijdens de middagpauzes radio. Alle leerlingen van de school kunnen liedjes aanvragen om Wapper vzw mee te steunen.

    Helaas weten we niet van welke school deze leerlingen van het zesde leerjaar deze actie organiseren. Dus, indien je dit leest, neem contact op met lou.wapper@skynet.be en maak u bekend aub, zodat wij jullie kunnen bedanken en eventueel meewerken aan de actie.

    Adres clublokaal

    Fort-II-straat
    2160 Wommelgem
    Ondernemingsnr. 0407851049

    Website designed & sponsered by