Tafeltennis clubkampioenschap

ZATERDAG 1 JUNI 2019

HET DERTIENDE

CLUBKAMPIOENSCHAP

TAFELTENNIS

 

Mark Cras was de grote winnaar van het clubkampioenschap van 2019!

Na eerst in 3 poules te hebben gespeeld hebben de sterksten het tegen elkaar opgenomen.

In poule 1 zaten Ken, Oles, Ronny, Mark en Dirk. In poule 2 namen Paula, Patrick, Eddy, Eliane en Chris het tegen elkaar op en in poule 3 kampten Danny, Simone, Ludo, Lou en Christophe voor de eerste plaats.

Na een sportieve inspanning was het tijd voor een babbel en een knabbel in het zonnetje buiten en daarna werden we nog verwend met een heerlijke kalfsfricassee met liefde bereid door Daniëlle, nogmaals bedankt daarvoor. 

Ook bedanken we Christophe voor de organisatie. Volgend jaar dagen we mekaar opnieuw uit.

Tafeltennis clubkampioenschap 2019

ZATERDAG 9 JUNI 2018 HET TWAALFDE CLUBKAMPIOENSCHAP TAFELTENNIS

Vandaag was het clubkampioenschap tafeltennis. Het was een zeer fijne dag waarbij Collins de beker in ontvangst mocht nemen. Bedankt aan Wim Van Nuffel voor het bereiden van de lekkere broodmaaltijd 's middags en het stoofvlees met frietjes 's avonds. Om deze fijne dag weer te geven, delen wij graag nog wat foto's. (Cfr. Joyce)

Het aantal inschrijvingen voor het clubkampioenschap was bijzonder laag wat wel jammer was, immers hoe meer zielen hoe meer vreugd. We waren dus maar met 12 spelers wat als enig voordeel was dat ik ze mooi kon opsplitsen in de spelers met tafeltenniservaring en deze zonder. In de poule met getrainde spelers is Collins Uzuegbu zonder problemen als winnaar uit de bus gekomen terwijl in de andere poule onze eigenste webmaster Lou Adriaenssens als duidelijke winnaar uit de bus kwam.

Hierna hebben we de eerste en tweede niet getrainde spelers het nog eens laten opnemen tegen de derde en vierde getrainde spelers en moeten we toch vaststellen dat hier de trainingen hun vruchten afwerpen.

Om te eindigen werd er dan nog een dubbeltje gespeeld tussen Collins en Dirk, en Christophe en Mark welk verrassend gewonnen werd door Christophe en Mark. Hierna gezellig buiten geaperitiefd alsook buiten gegeten .

Zeker een gezellige dag en hopelijk volgend jaar met minstens 20 deelnemers." (Cfr. Christophe)