Vrijwilligers

  • Een vereniging zoals Wapper vzw kan niet zonder vrijwilligers. Sterker nog, de werking van onze club draait al sinds zijn bestaan op vrijwilligers. En omdat zij zo belangrijk zijn binnen onze vereniging, willen wij er voor zorgen dat iedereen zich goed voelt en dat er duidelijke afspraken worden gemaakt. Tevens maakt de nieuwe en verstrengde wetgeving het noodzakelijk om deze afspraken ook op papier te zetten.

Hieronder vind je de links naar de verschillende teksten die van toepassing zijn op de vrijwilligers die zich inzetten voor onze vereniging:

Informatienota

Gedragscode van de vrijwilliger

 

Voor alle info, mail gerust naar vrijwilligers@wapper.be

 

Boccia zoekt vrijwilligers!

Vrijwilligers zijn onmisbaar om een sporttak goed te laten werken.  Breedtesport heeft nu eenmaal geen middelen om professionele krachten te betalen.  Gelukkig zijn er nog wel mensen te vinden die willen helpen...en vele handen maken het werk licht.

Of het nu gaat om chauffeurs om spelers op tornooien te krijgen, helpers op training, scheidsrechters, helpers op tornooien... er is altijd nood aan helpende handen !

Voor sporttak Boccia hebben we nood aan vrijwilligers voor volgende dingen :

  1. Scheidsrechters : om aan tornooien te kunnen deelnemen (4 weekends/Jaar).  Meer info vindt je hier
  2. Assistenten op training : mensen die ballen rapen en mee oefeningen begeleiden. Hoe meer assistenten, hoe meer trainingsmogelijkheden! Hier is geen speciale opleiding voor vereist... enkel enthousiasme !
  3. Chauffeurs: mensen die er voor kunnen zorgen dat onze atleten op training en tornooien raken.  Wapper heeft hiervoor een busje met lift.  Een gewoon rijbewijs B volstaat !

Is dit iets voor jou ??? ... Aarzel dan niet om contact op te nemen !

                          boccia@wapper.be of tel : 0494 /39.18.35

 

Of volg deze link naar Give a day!