MELDINGSBORD

Het zwembad Sorghvliet van Hoboken is gesloten wegens herstellingswerken en dit waarschijnlijk tot na de grote vakantie. Wij houden jullie op de hoogte.

Wegens noodzakelijke herstellingswerken zal het zwembad Ieperman van Wilrijk zal vanaf 2 mei 2022 sluiten tot het einde van de werken (voorzien in november 2022). Daarom zijn we vanaf woensdag 04/05/2022 welkom in het Wezenberg zwembad, Desguinlei 17-19, 2018 Antwerpen van 18 tot 19u. 

Peter Genyn heeft een boek uitgebrachten de titel is “Wheelchair Racer”. Je kan hem al bestellen dit kan via deze link:  https://boeken.cafe/boek/wheelchair-racer/
Van de voorverkoop gaat een deel van de opbrengst naar Wapper Vzw

Lees hier de laatste nieuwe maatregelen in verband met  COVID-19

SAVE THE DATES

In deze rubriek vind je de data van activiteiten, zowel sportieve als vriendschappelijke evenementen die in onze club zullen plaatsvinden. ZA 03/12/2022 - Bocciaday 2022
Lees meer

Laatste nieuws

De viering van 50 jaar Wapper op 11/6/2022 in zaal Boeckenberg was een waar feest! TOKYO 2021 - GOUD VOOR PETER GENYN OP DE 100M en ZILVER OP DE 200M. Lees het verslag in onze Paralympics rubriek. Bestel online via TROOPER en Wapper verdient een centje bij. Lees hier hoe je het doet of surf naar https://www.trooper.be/wapper. Met diepe droefheid melden wij het overlijden van Josette Janssens, moeder van Griet Van Nuffel en oma van Joyce Van Noten, beide verantwoordelijk voor het zwemmen. Wapper biedt de familieleden en vrienden haar medeleven aan. Met diepe droefheid melden wij het overlijden van Sven Van Wanrooij. Goud en zilver voor Peter Genyn op het EK 2021 te Polen. Lees er hier alles over. Wommelgem brengt zijn kampioenen in beeld en zo ook Christophe Embrechts als tafeltennisser van Wapper. Foto Wapper heeft een nieuw logo en een nieuwe bus! Wapper Giants, de ploeg van Peter Genyn, is de grote winnaar van onze digitale quiz van 27 maart 2021. Lees hier het verslag. Met diepe droefheid melden wij het overlijden van Charly Van Sande. Charly was een bocciaspeler van Wapper en was ooit Belgisch kampioen als BC1 voetspeler. Lees verder Wapper diende een project in bij Parantee-Psylos en ontving de ‘Award voor jeugdvriendelijke club 2020’. Lees verder in dit artikel. Met droefheid melden wij het overlijden van Pierre Rosseau, vader van Jenny. Lees hier. Veel te vroeg is onze dierbare Johan De Keyser van ons heengegaan. Lees verder. Hier vind je het overlijdensbericht.
Lees meer

Wapper kids

De bedoeling van onze nieuwe jeugdleden is niet om er alleen maar zwemmers van te maken, maar ze te laten doorstromen naar de sporttak die het best bij hen past.

Lees meer